THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

PRODUKTE TË TJERA

PRODUKTE TË TJERA

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i produkteve dhe automjeteve për minierat, komunat, ndërtimet, spitalet dhe industritë e tjera. Nëse ju jeni minierë kripë apo qymyr, gjetjen e potasës, ndërtimin e një objekti të ri ose ndërtimin e një tuneli, Johnson Industries ofron produktet që ju nevojiten për industrinë tuaj. Ne e kuptojmë punën e brendshme të bartësve të ngarkesës dhe pajisjes së dorës së parë, sepse ne kemi përvojë të përhershme që mund të mungojnë disa prodhues. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një sërë produktesh dhe automjetesh për të përmbushur nevojat e shumë industrisë. Johnson Industries prodhon produkte dhe automjete me cilësi të lartë për sigurinë dhe efikasitetin. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet e minierave, produktet dhe automjetet. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth produkteve dhe automjeteve nga Johnson Industries.

Johnson Industries Produkte të tjera

Laser Underground shtrirjes

Laser Underground shtrirjes

Laser Underground shtrirjes
elektrike Shasia

elektrike Shasia

elektrike Shasia
Super Low Brez transportues Tail Copë

Super Low Brez transportues Tail Copë

Super Low Brez transportues Tail Copë
Metani Zbulimi Probe

Metani Zbulimi Probe

Metani Zbulimi Probe
JI Wagon

JI Wagon

JI Wagon
Rradhës Welding Tabela

Rradhës Welding Tabela

Rradhës Welding Tabela

Industritë Johnson ofron një sërë automjetesh dhe pajisjesh të dizajnuara dhe të ndërtuara me porosi për të përmbushur nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga veturat industriale, te sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbente në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben për shërbimet komunale, komunën, komunikimin, aeroportin, fabrikën, industrinë, ndërtimin dhe rekreacionin.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur