THIRRJE TODAY: (606) 639-2029

Automjetet e transportit të aeroportit të ngarkesave të naftës

Automjetet e transportit të aeroportit të ngarkesave të naftës

Automjetet e transportit të aeroportit të Johnson Industries Diesel Burden Carrier janë një mjet i shkëlqyeshëm për transportimin e ngarkesës nën ose mbi tokë. Motori 48 hp, 3 cilindri Deutz siguron mjaft energji për tërheqjen ose tërheqjen. Ekziston një detyrë e rëndë, e përshtatur, transmetimi automatik me shpejtësi 3. Automjetet e transportit të aeroportit të Diesel Burden Carrier mund të pajisen me ose diferencën e frenave të ulëta, me shpejtësi maksimale të shpejtësisë 15-18, ose me një fund të pasmë D60 me frenat e diskut (shpejtësia maksimale e 35-40 mph). Dizajni me kabinë lejon hyrjen e lehtë të motorrit dhe transmetimit për mirëmbajtje. Aksi i parë është një detyrë e rëndë, dizajn tubular. Shtrati i sheshtë është bërë për përdorim të rëndë dhe mund të bëhet për të hedhur. Karakteristika të tjera përfshijnë drejtuesin e servisit, burimet eliptike, dritat LED përpara dhe pasme, rripat e sigurimit dhe bri.

Me të gjitha tiparet që ju nevojiten, automjetet e transportit të aeroportit Diesel Burden Carrier nga Johnson Industries kanë qëndrueshmëri për punën dhe mund të përdoren në të gjithë botën në miniera, aeroporte, fabrika, depo, ndërtime, spitale ose komuna. Cilado qoftë biznesi juaj, automjetet e transportit të aeroportit Diesel Burden Carrier është një zgjidhje e shkëlqyeshme për personelin e industrisë tuaj dhe nevojat e transportuesit të furnizimit.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Diesel_Burden_Carrier_Airport_Transportation_Vehicles.pdf

109980 16996

Specifikimet automjeteve

  • 48 hp, cilindri 3 Deutz motor
  • Transmetimi automatik me shpejtësi 3
  • Frenë planetare me lagështirë të diferencuar
  • Dritat LED
  • Dizajni mbi kabina për mirëmbajtje të lehtë
 • rripat e sigurimit
 • Vende të Cushion
 • Drejtimi i energjisë
 • Pezullimi i pranverës me fletë të rënda
 • bri

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja në mënyrë që të ndërtojmë sipas specifikave tuaja. Telefononi Sot !! (606) 639-2029

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Brakes Front Disk
 • hale Bed
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • D60 Diferenciale

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
 
Depot
 
Kompanitë e ndërtimit
 
Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 
Spitalet
Kurse Golf
 
kolegje
 
Komunat
 
Amusement Parks
Quarries

Industritë Johnson ofron një sërë automjetesh dhe pajisjesh të dizajnuara dhe të ndërtuara me porosi për të përmbushur nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga veturat industriale, te sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbente në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben për shërbimet komunale, komunën, komunikimin, aeroportin, fabrikën, industrinë, ndërtimin dhe rekreacionin.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639-2029

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur