THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Mbështetje Tokësore Kamion i Ndërmarrjeve Kamionët e Aeroportit

Mbështetje Tokësore Kamion i Ndërmarrjeve Kamionët e Aeroportit

Aeroporti i Kamionëve të Mbështetjes së Tokës Aeroporti i Transportit është ndërtuar posaçërisht për industrinë ajrore. Transportuesi i Aeroportit të Mbështetjes së Tokës ka mjaft energji për transportimin ose tërheqjen e punëve në dhe rreth aeroporteve të vegjël. Johnson Industries prodhon bartës të aeroportit me cilësi të lartë si bartësi i Aeroportit të Mbështetjes së Tokës për sigurinë dhe efikasitetin. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti mbi pajisjet e minierave dhe transportuesit e aeroportit.

Me karakteristika si 10HP motor i vazhdueshëm me tre faza, një çift rrotullues i lartë 2-speed differential dhe një kontrollues AC AC 550, aeroporti i Aeroportit të Mbështetjes së Tokës është një mjet tërheqës për aeroportet. Duke paraqitur boshtet e përparme dhe të pasme të 3500 lb, frenimin dinamik dhe një ngarkues i zgjuar i programueshëm, mbështetësi i Aeroportit të Mbështetjes Ground Truck nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e tërheqjes së industrisë ajrore.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Ground_Support_Utility_Truck_Vehicles_Airport_Carrier.pdf

73500 5667

Specifikimet automjeteve

 • boshtin e përparmë renditur në £ 3,500
 • bosht e pasme renditur në £ 3,500
 • Programmable zgjuar ngarkues
 • 10 hp vazhdueshëm Tre Faza AC Motor
 • Të lartë çift rrotullues 2 shpejtësi të diferencuar
 • 7 "Brakes Rear Daulle
 • 550 Amp AC Controller
 • Vulosur 500 Amp Solenoid
 • 205 AH bateri (14kW-hr)
 • Drejtues Truck Style
 • Dritat LED
 • Panic Disconnect
 • Adjustable Top Speed
 • Back-up Beeper
 • bri
 • Tail / Brake / back-up Lights
 • LCD Display për Monitorimin
  • Shpejtësi
  • RPM
  • rrugëmatës
  • Motor Temperatura
  • Kontrolluesi Temperatura
  • Gjendja e Charge
 • Features Siguria
  • Side-tilting krevat për qasje të mirëmbajtjes
  • Duhet të ndalet për të zgjedhur drejtim të kundërt
  • Timer mbyll automjetin pambikëqyrur
  • frenimit dinamik
  • Rripat e sigurimit dhe Kufizimet Hip

Performance dhe Size

 • Payload: 2,500lbs
 • Tow Kapacitet: 5,000lbs
 • Madhësia krevat: 48 "të gjerë x 94" të gjatë
 • Speed ​​maksimale: 25mph

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Frenat e pasme lagur
 • Brakes Front Disk
 • Battery Lotim Sistemit
 • Binarët anësore për shtrat
 • Strobe dritë
 • Pulse Pedal

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
 
Depot
 
Kompanitë e ndërtimit
 
Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 
Spitalet
Kurse Golf
 
kolegje
 
Komunat
 
Amusement Parks
Quarries

Industritë Johnson ofron një sërë automjetesh dhe pajisjesh të dizajnuara dhe të ndërtuara me porosi për të përmbushur nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga veturat industriale, te sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbente në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben për shërbimet komunale, komunën, komunikimin, aeroportin, fabrikën, industrinë, ndërtimin dhe rekreacionin.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur