ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

ДРУГИ ПРОИЗВОДИ

ДРУГИ ПРОИЗВОДИ

Џонсон индустрии е доверлив производител и снабдувач на производи и возила за рударство, општински, изградба, болница, и други индустрии. Без разлика дали ќе се рударството сол или јаглен, прибирањето на поташа, изградба на нов објект, или изградба на тунел, Џонсон индустрии обезбедува производите што ви треба за вашата индустрија. Ние имаме разбирање за внатрешниот работата на товарот превозници и опрема за прва рака, бидејќи имаме рака искуство дека некои производители може да му недостасува. Тоа зборува и за квалитетот на опремата Џонсон индустрии произведува, и објаснува неизвалкана репутација ние се заработени во текот на годините.

Џонсон индустрии обезбедува спектар на производи и возила за да се задоволат потребите на многу индустрија. Џонсон индустрии произведува високо квалитетни производи и возила за безбедност и ефикасност. Од автомобили индустриски должност, до системи за земање мостри, Џонсон индустрии е орган на рударска опрема, производи, како и возила. Контакт со нас денес за да дознаете повеќе за производите и возила од Џонсон индустрии.

Џонсон индустрии Други производи

Подземни Порамнување Ласерски

Подземни Порамнување Ласерски

Подземни Порамнување Ласерски
електрични шасијата

електрични шасијата

електрични шасијата
Супер ниска Појас Транспортни Опашка Piece

Супер ниска Појас Транспортни Опашка Piece

Супер ниска Појас Транспортни Опашка Piece
Метан откривање сонда

Метан откривање сонда

Метан откривање сонда
JI вагон

JI вагон

JI вагон
Ротирачки заварување Табела

Ротирачки заварување Табела

Ротирачки заварување Табела

Johnонсон индустрис обезбедува низа на дизајнирани и изградени вообичаени возила и опрема за да ги задоволи потребите на многу различни индустрии. Од индустриски дежурни автомобили, до системи за земање примероци, Johnонсон Индустри е орган за индустриска опрема и возила. Johnонсон Индустри започна со служење на јагленовата индустрија и сега служи за комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустрија, градежништво и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено