ВАША ДЕНЕСКА: (606) 639-2029

ЕВРОПСКАТА КОНСУЛТАНТ

ЕВРОПСКИ И КОНСУЛТАНТ НА ​​ЗЕМЈАТА ЗНД

Европски и ЗНД консултант за земјаЦГИ Европа е ексклузивен застапник на Џонсон индустрии систем за земање примероци на јаглен со спирална бургија познат како Уни-семплер во Европската економска област и во текот на ЗНД земји. систем за земање примероци на јаглен со спирална бургија познат како Уни-семплер е развиена за да се добијат примероци на јаглен од јаглен камиони, вагони и реката или океан сплав. Во зависност од потребите на клиентите, Уни-земање примероци можат да бидат произведени како стационарна единица, мобилна единица приколка, железнички монтирани единица или шлеп / брод монтирани единица. Уни-семплер е познат по својата едноставност, одржување ниска, и брзо време на циклус.

ЦГИ Европа е снабдувач на комплексни решенија за олеснување на контрола на квалитетот на јаглен и забрзување на спроведувањето на земање примероци и да ги изразат системи анализа. Со постојано поголемата побарувачка за јаглен во светот, потрошувачите и добавувачите сакаат да се увери тие се примаат и снабдување на точни квалитетот на јагленот, за кои тие се компензирани.

Нашата компанија делува во име на Џонсон индустрии и ги врши сите продажни активности соработници, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, инсталација на производи и услуги за поддршка во однос на Џонсон индустрии производи. Џонсон индустрии Уни-семплер е спирална бургија систем за јаглен земање мостри што доби признание од целиот свет. Уни-семплери успешно да работат во САД, Кина, Индија, Украина и Русија.

HОНСОН ИНДУСТРИС, ИНЦ. ВО ТЕРИТОРИЈАТА НА ЕВРОПА & ЗДРИ ЗЕМЈА:

 

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ

Виктор Zhuravlov

ЛОКАЦИЈА НА КОМПАНИЈАТА

Сопствена 12, 2nd кат, Квинс куќа, 180 Тотенхем суд на патот, Лондон, W1T 7PD

ОФИЦИЈАЛНО Е-MAIL

viktor.zhuravlov@gmail.com

ТЕЛЕФОН

+ 44 20 79 07 14 60

број на факс

+ 44 20 79 07 14 63

МОБИЛЕН БРОЈ

+380 50 328 87 85

Johnонсон индустрис обезбедува низа на дизајнирани и изградени вообичаени возила и опрема за да ги задоволи потребите на многу различни индустрии. Од индустриски дежурни автомобили, до системи за земање примероци, Johnонсон Индустри е орган за индустриска опрема и возила. Johnонсон Индустри започна со служење на јагленовата индустрија и сега служи за комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустрија, градежништво и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606) 639-2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено