ВАША ДЕНЕСКА: (606) 639-2029

DC Супер контактор Mantrip 96V Електрични Рударство возила

Супер контактор Mantrip 96V Електрични Рударство возила

големи 9 нозете широк, 96V SCM има сите потребни моќ да одам до 14 рударите на работната површина outby на подземен рудник. На SCM може да биде изградена со балдахин за заштита на патниците од мал камен паѓа. На 96V SCM може да биде опремен со патнички седишта, ако вкупната висина на дозволи рудникот.

Со опции како електрично управување, со тешки тубуларна пред крајот, и хидраулични влажни диск сопирачки, 14 човек 96V Супер контактор Mantrip е голема придобивка во различни индустрии. Џонсон индустрии '96V Супер контактор Mantrip е носител идеален персонал и е или може да се користи во целиот свет во сол рудници, рудниците за јаглен, молибден рудници, цинкови рудници, поташа рудници, рудници за злато, рок рудници.

Одликувајќи се со 20 HP мотор, прекинувач паника, и 7000 lb планетарна оска со брзина редуктор, на 96V Супер контактор Mantrip од Џонсон индустрии е голем решение за потребите на превозникот персонал вашата индустрија.

SPEC ЛИСТ НА ПРОИЗВОД

Download Now

Име на датотеката: DC_Super_Contactor_Mantrip_96V_Electric_Mining_Vehicle.pdf

239433 18089

Спецификации на возилото

 • Тешки Естакади преден крај
 • Задна осовина: 7000 lb планетарен w / редуктор
 • На воздушни перничиња суспензија (предни и задни)
 • Сопирање: Хидраулични влажни диск сопирачки w / механички влажни паркинг диск сопирачки
 • 20 КС - 96V
 • контактори
 • Батерии (16) 6 волти во серија
 • Контролор: 96VDC
 • електрични Управниот
 • паника Префрли
 • монитор на батеријата

стандардни димензии

 • Ширина: 110 "
 • Должина: 190 "

Опции

 • Предни диск сопирачки
 • Надстрешница
 • strobe светлината
 • Противпожарен апарат
 • Спасител кутија за чување

 

Претпријатијата се користи или МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ

рударската индустрија
сол за рударство
 
јаглен
 
молибден рударство
 
цинк рударство
поташа руди
 
злато Рударство
 
рок за рударство
 

Johnонсон индустрис обезбедува низа на дизајнирани и изградени вообичаени возила и опрема за да ги задоволи потребите на многу различни индустрии. Од индустриски дежурни автомобили, до системи за земање примероци, Johnонсон Индустри е орган за индустриска опрема и возила. Johnонсон Индустри започна со служење на јагленовата индустрија и сега служи за комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустрија, градежништво и рекреација.

КОНТАКТ US

 • Канцеларија:

  101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

 • Телефонски број:

  (606) 639-2029

 • Е-пошта:

  sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено