ВАША ДЕНЕСКА: (606)-639 2029

РУДАРСКИ ВОЗИЛА

РУДАРСКИ ВОЗИЛА

Џонсон индустрии е доверлив производител и снабдувач на рударството возила. Долго време пред Џонсон Браќа граделе рударска опрема за рудари, бевме копање јаглен со колеги рудари. Што подобар ингеренциите ќе треба производител на рударска опрема? Со други зборови, ние сме биле таму и се направи тоа. Ние имаме разбирање за внатрешниот работата на рударска опрема од прва рака затоа што имаме "рацете на" искуство дека некои производители може да му недостасува. Тоа зборува и за квалитетот на опремата Џонсон индустрии произведува, и објаснува неизвалкана репутација ние се заработени во текот на годините.

Johnонсон Индустрис обезбедува низа рударски возила за да ги задоволи потребите на индустријата. Johnонсон индустрии произведува висококвалитетни рударски возила за безбедност и ефикасност на рударите и рударската индустрија. Од индустриски дежурни автомобили, до системи за земање примероци, Johnонсон Индустри е авторитет за рударска опрема и рударски возила. Контактирајте не денес за да дознаете повеќе за рударските возила од Johnонсон Индустри.

Џонсон индустрии Рударство возила

Johnонсон индустрис обезбедува низа на дизајнирани и изградени вообичаени возила и опрема за да ги задоволи потребите на многу различни индустрии. Од индустриски дежурни автомобили, до системи за земање примероци, Johnонсон Индустри е орган за индустриска опрема и возила. Johnонсон Индустри започна со служење на јагленовата индустрија и сега служи за комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустрија, градежништво и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606)-639 2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено