ВАША ДЕНЕСКА: (606) 639-2029

Јаглероден примерок

Јаглероден примерок

Johnson Industries е горд што ќе воведе систем за земање на јаглен, познат како UNI-SAMPLER, кој доби светска репутација. Две од најголемите компании за лабораторија за земање јаглен во светот станаа лојални клиенти на овој супербрз систем за земање примероци. Произведувачите на јаглен за јаглен Johnson Industries Uni-Sampler успешно работат во САД, како и во Кина, Индија, Украина и Русија.

Како и со секоја друга стока, на јаглен за широка потрошувачка и снабдувач сакаат да се увери тие се примаат и снабдување на точни квалитет на производот. Уни-семплер е јаглен семплер, кој бил развиен за да се добијат примероци за тестирање на јаглен од јаглен камиони, вагони, и реката или океан сплав со помош на дупчалка со спирална бургија малку. Во зависност од потребите на клиентите, Уни-земање примероци можат да бидат произведени како стационарна Пјер-монтирани единица, мобилна единица, железнички монтирани единица или монтирани брод / шлеп единица.

Џонсон индустрии Јаглен системи за земање примероци

 

ОПЕРАТИВНИ УРЕДИ ЗА УРЕДОТ ЗА УРЕДОТ

Соединети Држави

Украина

Русија

Кина

Индија

Мексико

Јужна Африка

Johnонсон индустрис обезбедува низа на дизајнирани и изградени вообичаени возила и опрема за да ги задоволи потребите на многу различни индустрии. Од индустриски дежурни автомобили, до системи за земање примероци, Johnонсон Индустри е орган за индустриска опрема и возила. Johnонсон Индустри започна со служење на јагленовата индустрија и сега служи за комунални услуги, општина, комуникација, аеродром, фабрика, индустрија, градежништво и рекреација.

КОНТАКТ US

  • Канцеларија:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентаки 41501

  • Телефонски број:

    (606) 639-2029

  • Е-пошта:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТНИ ВРЕМЕ

Понеделник 9: 00 am - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 am - 5: 00 pm
Среда 9: 00 am - 5: 00 pm
Четврток 9: 00 am - 5: 00 pm
Петок 9: 00 am - 5: 00 pm
Сабота 9: 00 am - 2: 00 pm
Недела Затворено