ПОКАНА ДНЕС: (606) 639-2029

ЕВРОПЕЙСКИ КОНСУЛТАНТ

ЕВРОПЕЙСКИ И ОНД КОНСУЛТАНТ ЗА СТРАНИ

Европейски и ОНД консултант по държавиCCI Europe е изключителен представител на системата за взимане на проби на въглища Johnson Industries, известна като Uni-sampler в Европейското икономическо пространство и в страните от ОНД. Системата за взимане на проби на въглища, известна като Uni-Sampler, е разработена за извличане на проби от въглища от камиони за въглища, железопътни вагони и речни или океански баржи. В зависимост от потребностите на клиента, Uni-Sampler може да се произвежда като неподвижно устройство, мобилно ремарке, монтирано на релса единица или монтажен възел. Uni-sampler се отличава с лекота, ниска поддръжка и бърз цикъл.

CCI Европа е доставчик на комплексни решения за улесняване контрола на качеството на въглища и ускорение от изпълнението на вземане на проби и експресни системи анализиране. С все по-нарастващото търсене на въглища в световен мащаб, както потребителите, така и доставчици искат да бъдат сигурни, че получават и да осигури точното качеството на въглища, за които те са били компенсирани.

Нашата компания действа от името на Johnson Industries и извършва всички дейности, продажби на асоциираното предприятие, включително, но не само, монтаж на продукти и услуги за подкрепа по отношение на Johnson Industries продукти. Johnson Industries Uni-семплер е Оже система за въглища за вземане на проби, които получи признание в световен мащаб. Uni-семплери успешно работят в САЩ, Китай, Индия, Русия и Украйна.

JOHNSON INDUSTRIES, INC. НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА И ДЪРЖАВИТЕ ОНД:

 

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ

Виктор Zhuravlov

Хранителни продукти и напитки

Suite 12, 2nd етаж, Куинс Къща, 180 Tottenham Court Road, London, W1T 7PD

ОФИЦИАЛНО E-MAIL

viktor.zhuravlov@gmail.com

ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР

+ 44 20 79 07 14 60

НОМЕР НА ФАКС

+ 44 20 79 07 14 63

МОБИЛЕН НОМЕР

+380 50 328 87 85

Johnson Industries предлага гама от проектирани и изработени по поръчка превозни средства и оборудване, за да отговори на нуждите на много различни индустрии. От автомобилите с промишлено мито до системите за вземане на проби, Johnson Industries е органът върху промишленото оборудване и превозни средства. Johnson Industries започна да обслужва въгледобивната индустрия и сега обслужва индустрията за комунални услуги, община, комуникации, летище, фабрика, индустрия, строителство и отдих.

КОНТАКТ US

  • Офис:

    101 Pine Fork, Pikeville, Кентъки 41501

  • Телефонен номер:

    (606) 639-2029

  • Мейл:

    sales@johnsonindustriesinc.com

РАБОТЕН ЧАСА

Понеделник 9: 00 ам - 5: 00 pm
Вторник 9: 00 ам - 5: 00 pm
Сряда 9: 00 ам - 5: 00 pm
Четвъртък 9: 00 ам - 5: 00 pm
Петък 9: 00 ам - 5: 00 pm
Събота 9: 00 ам - 2: 00 pm
Неделя Затворен