THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Super Low Brez transportues Tail Copë

Super Low Brez transportues Tail Copë

Pëlhura e mbërthyer me mbërthyes me brez të ulët nga Johnson Industries është një njësi rrip transportieri me cilësi të lartë për guroret, minierat dhe rripat transportuese kudo. Me ngjitës të trashë mes dhe anësor, rrip transportieri super i ulët është një sistem i besueshëm për industrinë tuaj. Duke paraqitur hoses të jashtme të yndyrës dhe një kapak të lehtë për heqjen e rulit, pjesa e poshtme e brezit të transportuesit të rripit nga Johnson Industries është i mjaftueshëm për një sërë industrive.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Equipment_Conveyor_Belt_Tail_Piece.pdf

15002 825

Pajisje Specifikimet

 • 3 / 8 "të trasha të mesëm dhe pala plating
 • 4 3 / 4 "Zona High Dump x 16 'gjatë
 • rripa dyfishtë para pak çaste rollers 4 "x 9"
 • Easy heqë off kapak mbrojtjes rul
 • ngritje Side kravatë
 • hoses jashtme yndyrat
 • Ngrini kapak pasme për qasje të lehtë pastrimin e
 • ngritje Rear kravatë, shives para për litar teli
 • Rollers kanë boshte lëvizshëm, jo ​​ngjitur
 • Vetë pastrim finned rul krahut

Standard Përmasat

 • Në përgjithësi Lartësia: 34 "minimum
 • Ground Pastrimi: 10 "
 • Gjerësia: 97 "- 109"
 • Gjerësia e kornizës: 54 "
 • Gjatësia e Deck: 142 "
 • Gjatësia e përgjithshme: 236 "

Opcionet

Mund të ndërtohet për të akomoduar rripa nga 30 "në 48" të gjerë.

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 
Quarries
Depot
 
fabrika
 
Aeroportet
 

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur