THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Laser Underground shtrirjes

Laser Underground shtrirjes

Slimm-Jim, një MSHA miratuar lazer shtrirjes, është projektuar për të mbajtur minierave dhe tunel drejt dhe e lehtë. Kjo është bërë prej bronzi të ngurta për forcën dhe funksionimin e qëndrueshme. Është e sigurt për përdorim në mjedise shpërthyese. Projeksioni lazer është në dispozicion ose si një pikë apo një vijë vertikale, cilado që preferon konsumatori. Lazer Shtrirjes përdor gatshme në dispozicion bateri Alkaline AA.

Për shkak të ndërtimit të fortë prej bronzi për funksionim të qëndrueshëm, shtrirja e nëndheshme nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Duke përdorur bateri Alkaline "AA" të disponueshme në dispozicion, Laser Underground Alignment nga Johnson Industries është një mjet i përshtatshëm dhe praktik për industrinë minerare.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Equipment_Underground_Alignment_Laser.pdf

13069 735

Pajisje Specifikimet

 • ndërtimit të ngurta bronzi për funksionimin e qëndrueshëm
 • Përdor të gatshme në dispozicion Alkaline "AA" bateri
 • Dot apo Line Disponueshmëria
 • harmonizimi Underground nuk ka qenë kurrë më e lehtë

Standard Përmasat

 • Gjatësia: 14.75 "

Opcionet

 • Prism për shkallë 90 kthehet

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur