THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

JI Wagon

JI Wagon

Makineria Johnson Industries mund të ndërtohet në çdo madhësi të arsyeshme. Vetëm na tregoni se çfarë keni nevojë. Vagonja JI (siç është ndërtuar dhe treguar më lart) mund të transportojë personat 10 pas një Stinger, duke lejuar një ekuipazh të plotë të personit 12 për të udhëtuar në fytyrë. Ajo ka (4) goma montuar në trunions pivoting. Qendrat kanë një kapacitet total prej 7000 lbs. Kyçi standard është për një kunj, por mund të specifikohet edhe një goditje me top. Vagonët janë ndërtuar në dimensione standarde, por lehtë mund të ndërtohen sipas specifikave të konsumatorëve.

Joni Wagon i Johnson Industries është një furnizues i madh dhe transportues i personelit dhe është ose mund të përdoret në të gjithë botën në minierat e kripura, minierat e qymyrit, minierat e molibdenit, minierat e zinkut, minierat e kaskës, minierat e arta, minierat e rrokut.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Equipment_Wagon.pdf

12762 764

Pajisje Specifikimet

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Standard Përmasat

 • Width: 55 "
 • Gjatësia e përgjithshme: 120 "(duke përjashtuar gjuha)

Opcionet

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur