THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Rock Duster

Rock Duster - Non-lejuar

Shpërndarja e shkëmbinjve jo të lejueshme të Johnson Industries shpërndan pluhurin e rërës në ajër duke përdorur një bobinë të bllokuar me bobinë. Ajo është vetë-powered, kështu që vetëm të kthehet në, dhe le të shkojë. Shpejtësia e furrës është e rregullueshme për më shumë ose më pak pluhur në ajër.

Dobishme në ndërtim, i mërzitshëm dhe gërmimi, Rock Duster nga Johnson Industries është i dobishëm për industritë e shumta. Ndërmarrjet e ndërtimit, bujqësisë, minierave dhe mirëmbajtjes do ta gjejnë këtë baterinë e cila mund të jetë një mjet i madh për industrinë e tyre.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Equipment_Non_Permissible_Rock_Duster.pdf

21822 1225

Pajisje Specifikimet

 • Lloji: Battery mundësuar Auger Slinger
 • Motor është renditur 5hp për njësi 48V ose 4hp per njesi 36V
 • Panic Switch dhe Battery Monitor

Standard Përmasat

 • Gjatesia: 26 "- 30"
 • Length: 96 "
 • Width: 48 "

Opcionet

 • Kontrolli Speed
 • zjarrit zjarrfikës

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Quarries
Ndërtim

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur