THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

72V DC Duster - lejueshme

72V DC Duster - lejueshme

Johnson Industries ri i lejueshëm 72VDC Duster është MSHA miratuar, bateri, dhe të lëvizshme. 15hp e rëndë detyrë (derated të 5hp) motor dhe sistemit kontrollet elektrike janë të dyja të vendosur në shpërthim rrethime provë. paketë Bateria 72V është MSHA miratuar për përdorim me pajisjet e lejuar, është e përbërë nga baterive industriale 36 2V në seri, dhe është e ndryshueshme. Kutia pluhur mund të mbajë 500 + £ e pluhurit shkëmb për të minimizuar reloading joproduktive. Motori kthen rrotull ventilator me një rrip statike kryerjen. Ventilator shtyn ajrin në kutinë e pluhurit në rreth 12 psi. Ajri është shpërndarë në kutinë e cila fluidizes pluhurin shkëmb. Ajrit dhe pluhuri lënë kuti dhe mund të jetë në lulëzim direkt në ajër ose nëpërmjet një çorape për mbulimin e kontrolluar.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Equipment_Permissible_Rock_Duster.pdf

15906 1023

Pajisje Specifikimet

 • MSHA miratoi Shpërthimin Dëshmi elektrike 15 hp Motor (e zvogëluar në 5hp)
 • Kontrolluesi 72V Curtis 1221 i vendosur në një kutinë e provës shpërthyese
 • MSHA miratoi paketën industriale të baterisë 72V
 • Roots Style 12psi ventilator
 • Kutia e pluhurit të kapacitetit 500 + lb
 • Static Kryerja e rripit të brezit

Standard Përmasat

 • Gjerësia: 52 "
 • Gjatësia: 112 "(pa gjuhë)
 • Lartësia: 44 "

Opcionet

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Quarries
Ndërtim

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur