THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Dusters Rock

Dusters Rock

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i produkteve dhe pajisjeve për industritë minerare, komunale, të ndërtimit dhe të tjera. Nëse ju jeni minierë kripë ose qymyr, marrjen e potasave, ndërtimin e një objekti të ri ose ndërtimin e një tuneli, Johnson Industries ofron produktet që ju nevojiten për industrinë tuaj. Ne e kuptojmë punën e brendshme të dorezuesve të shkëmbinjve të parë, sepse ne kemi përvojë praktike që disa prodhues mund të kenë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron dy lloje të ndryshme të pllakave rock për të plotësuar nevojat e industrisë. Johnson Industries prodhon produkte dhe pajisje me cilësi të lartë për sigurinë dhe efikasitetin e minatorëve, industrisë së minierave dhe industrive të tjera që shërbejmë. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth produkteve dhe automjeteve nga Johnson Industries.

Johnson Industries Produkte të tjera

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur