THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Rradhës Welding Tabela

Rradhës Welding Tabela

Johnson Industries radhës Welding Tabela është mjet i përsosur për saldim objekteve cilindrike të madhësive të ndryshme. Kjo shpejtësi të ndryshueshme, e rradhës platformë tabela saldim është e kontrolluar nga përdoruesi nga një thirrës në furnizimin me energji elektrike. Saldim Tabela e rradhës mund të ndërtohet për të konsumatorëve specifikuar lartësi dhe diametër.

Tabela e saldimit rrotulluese e Johnson Industries është një mjet i madh saldimi dhe ndërtimi. Tabela e rrotullimit të saldimit mund të përdoret në prodhim, garazhe, dyqane të punës dhe në vendet e ndërtimit.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Equipment_Rotating_Welding_Table.pdf

28398 758

Pajisje Specifikimet

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Opcionet

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Prodhim
Garazhe
Dyqane të punës
Ndërtim

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur