THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Metani Zbulimi Probe

Metani Zbulimi Probe

Kontrolloni në mënyrë të sigurt përmbajtjen e metanit në ajër përtej mbështetjes së çatisë me hetimin e zbulimit të metanit. Sonda është shumë manovruese madje edhe në zgjatjen e plotë e cila është këmbët 47. Duke paraqitur një shtresë alumini prej pesë alumini me krahë mbylljeje dhe një hundë të zgjatur instrumentesh, Prova e Zbulimit të Metanit nga Johnson Industries është një mjet i gjithanshëm që do të ndihmojë në sigurimin e sigurisë së objektit tuaj dhe punonjësve tuaj. Ky hetim për zbulimin e metanit mund të drejtohet në një vend të saktë në fytyrën e një miniere qymyri, duke siguruar saktësinë, cilësinë dhe sigurinë për objektin tuaj dhe zonën e minierave.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Equipment_Methane_Detector_Probe.pdf

4221 213

Pajisje Specifikimet

 • Aluminum pesë seksion zgjeruar shtyllë me collars mbyllje
 • Shtyhet instrument feçkë arrin mbi brinjë Gob
 • Detecto-Probe në fakt mund të jetë drejtuar për vendin e saktë në fytyrë.

Standard Përmasat

 • 47 ft nga dorezë në qendër të gomave, maksimale
 • 7 ft nga qendra e gomave të instrumentit, maksimale
 • Dy goma, 16 "diametër

Opcionet

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur