THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

hekurudhor Makina

hekurudhor Makina

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofrues i mjeteve hekurudhore. Shumë kohë para se Johnson Brothers ishin ndërtuar pajisjeve të minierave për minatorë të qymyrit, ne kemi qenë duke gërmuar qymyr me shokët e minatorë të qymyrit. Çfarë kredencialet më të mirë do një prodhues i pajisjeve të minierave duhet? Me fjalë të tjera, ne kemi "qenë atje dhe bërë atë." Ne e kuptojmë punët e brendshme të pajisjeve të minierave dorës së parë, sepse ne kemi "duart mbi" përvoja se disa prodhues mund të mungojnë. Kjo flet edhe për cilësinë e pajisjeve Johnson Industries prodhon, dhe shpjegon reputacionin panjollë që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një gamë të mjeteve të lejueshme të minierave për të plotësuar nevojat e industrisë. Johnson Industries prodhon automjete me cilësi të lartë hekurudhore për industrinë minerare sigurinë dhe efikasitetin e minatorëve dhe. Nga makinat detyrë industriale, për sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti më pajisjeve të minierave dhe të mjeteve hekurudhore. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë për automjetet hekurudhore nga Johnson Industries.

Johnson Industries hekurudhor Makina

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!