THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Automjetet e lejueshme të AC Stinger elektrike

Mjet i Lejuar i Makinerisë Elektrike Stinger

Projektuar dhe ndërtuar për thithjen dhe lejueshmërinë, automjetet e lejuara të AC Stinger Electric Minierave ishin bartësit më të mirë të personelit në miniera për vite. Mjet i lejueshëm AC Stinger Electric ka një nivel të ri me më shumë kohë dhe më shumë fuqi. Mjetet e lejueshme të AC Stinger Electric Minierave përdoren përgjithësisht për të transportuar burra ose për të tërhequr furnizimet në sipërfaqen e punës të një mine, por mund të përdoren në mënyrë të sigurtë në çdo mjedis me përzierje shpërthyese gazi / ajri. Me karakteristika të tilla si boshtin e pasme të planetit me frenat e brendshme të lagëta dhe një XMUMX RPM, 6500V, motor me AC me 96-fazë me reducer të shpejtësisë, automjeti i lejuar i AC Stinger Electric Minierave është një përfitim i madh në një sërë industrive. Automjetet minerare të lejueshme të AC Stinger Electric janë të transportuesit ideal të personelit dhe janë ose mund të përdoren në mbarë botën në minierat e kripës, minierat e qymyrit, minierat e molibdenit, minierat e zinkut, minierat e kuarcave, minierat e arit dhe minierat e rrokut.

Duke ofruar një bosht 7000 lb mbrapa planetit me frenat e lagësht me disqe dhe një kapacitet 3500 lb me fund me greasers automatik të shpërndarësave, automjeti i lejuar i AC Stinger Electric nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e transportuesve të industrisë tuaj.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Permissible_AC_Stinger_Electric_Mining_Vehicle.pdf

45817 1581

Specifikimet automjeteve

 • MSHA miratuar lejueshme
 • Kapaciteti Dy personi
 • 6500 RPM, 96V, 3 faza motor AC me reducer shpejtësi
 • 550 Amp kontrollues
 • Vulosur solenoid 500 Amp
 • paketë Industrial bateri me ngarkues të përfshira
 • 7000 lb bosht planetare pasme me frenave lagësht disk
 • 3500 lb front kapacitet të përfundojë me greasers automatike shpërndarës
 • kaloni Panic
 • monitor Battery me ekran LCD për:
  • Speed, RMP
  • temperatura Motor
  • temperatura kontrollues
  • rrugëmatës
 • ulje termike dhe mbrojtjen e auto-mbyllje
 • Motor çon mbrojtur me mbingarkesat termike
 • tipar auto-mbyllje për kur pambikëqyrur për sasinë e kohës programueshëm
 • Pranverë ose qese ajri pezullimi

Standard Përmasat

 • Lartësia minimale: 24 "
 • Pastrimi Ground: 7 "- 11"
 • Gjerësia: 61 "(mund të jetë 54")
 • Length: 163.5 "

Opcionet

 • shuarje zjarri
 • shtrojë Extra
 • Heavy Duty tuba Front End
 • Brakes Front Disk
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • Kutia e Ruajtjes së Shpëtimit

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur