THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Automjetet e tunelit elektrik

Automjetet e tunelit elektrik

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i automjeteve të tunelit. Nëse jeni duke transportuar mbeturina, furnizime apo njerëz, automjete të kualitetit të tunelit nga Johnson Industries do të merrni punën e bërë. Ne e kuptojmë punën e brendshme të automjeteve të tunelit dhe pajisjeve industriale, sepse ne kemi përvojë praktike që disa prodhues mund të kenë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve. Johnson Industries ofron dy Makina të Tunelit 36V, dhe 72V Makina të Tunelit të Lejuar për të përmbushur nevojat e industrisë.

Johnson Industries prodhon automjete me cilësi të lartë tunel për sigurinë dhe efikasitetin e industrisë tuaj. Nga makinat detyrë industriale, për sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti në pajisjet tunel dhe automjete tunel. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë në lidhje me automjetet e tunelit nga Johnson Industries.

Johnson Industries Tunnel Makina

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!