THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Diesel Minierave Makina

Diesel Minierave Makina

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i automjeteve të minierave me naftë. Shumë kohë përpara se Johnson Brothers të ndërtonin pajisje për minierat për minatorët e qymyrit, ne po gërmonin thëngjill me bashkë minatorët e qymyrit. Çfarë kredencialesh më të mirë do të duhej një prodhues i pajisjeve të minierave? Me fjalë të tjera, ne kemi qenë atje dhe kemi bërë këtë. Ne e kuptojmë punën e brendshme të pajisjeve të minierave për dore të parë, sepse ne kemi "duart" përvojë që disa prodhues mund të mungojnë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve të nxjerrjes së naftës për të përmbushur nevojat e industrisë. Johnson Industries prodhon makina me minerale me cilësi të lartë për sigurinë dhe efikasitetin e minatorëve dhe industrisë minerare. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti mbi mjetet e minierave dhe automjetet për nxjerrjen e naftës. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth automjeteve të nxjerrjes së naftës nga Johnson Industries.

Johnson Industries Diesel Automjete Minierash

Heavy Duty Diesel hidrostatike

Heavy Duty Diesel hidrostatike

Diesel Minierave Makina
Hydrostatic Diesel

Hydrostatic Diesel

Diesel Minierave Makina
pak Diesel

pak Diesel

Diesel Minierave Makina
Supersteer Diesel Mantrip

Supersteer Diesel Mantrip

Diesel Minierave Makina
Grenzë II - 4-Man Mantrip Kapaciteti

Grenzë II - 4-Man Mantrip Kapaciteti

Diesel Minierave Makina
Diesel Rail Runner

Diesel Rail Runner

Diesel Minierave Makina

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur