THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Xhaketa e Verdhë e Verdhë - Automjetet Miniera të Lejueshme

Xhaketa e Verdhë e Verdhë - Leja e Lejuar 8 Kapaciteti i Njeriut Elektrike të Minierave

Projektuar dhe ndërtuar për lartësirë ​​dhe lejueshmërinë, xhaketë Yellow është në përgjithësi përdoret për të kryer deri në punëtorët 8 në fytyrë e punës të një miniere, por ajo mund të përdoret në mënyrë të sigurtë në çdo mjedis me përzierje gazi / ajrit shpërthyese. Xhaketë Yellow mund të jetë e pajisur me ulëse për rehati, nëse lartësia e përgjithshme e lejeve të mi.

Me karakteristika si fundi i kapacitetit 3500 lb me greasers automatik të shpërndarësit, kapaciteti i 8-it, Yellow Jacket, është një përfitim i madh në një sërë industrive. Xhaketa e Verdhë e lejuar e Johnson Industries është bartësi ideal i personelit dhe është ose mund të përdoret në mbarë botën në minierat e kripës, minierat e qymyrit, minierat e molibdenit, minierat e zinkut, minierat e kaskës, minierat e arta, minierat e rrokut.

Pajisja me një bosht 7000 lb mbrapa planetit me frenat e lagësht me disqe, ndërprerës panik dhe një paketë industriale të baterisë 72V me ngarkuesin e përfshirë, Xhaketa e lejuar e verdhë nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e transportuesve të industrisë tuaj.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Permissible_DC_Yellow_Jacket_Electric_Mining_Vehicle.pdf

40583 1492

Specifikimet automjeteve

 • MSHA lejueshme
 • 3500 lb front kapacitet të përfundojë me greasers automatike shpërndarës
 • Shoferit mbështetëse ose jastëk vend
 • 10 motor hp me 72 volt paketë bateri industriale, ngarkues të përfshira
 • 7 "- 11" pastrimin Ground (rregullueshme)
 • Rear dhe airbags para pezullimit
 • Panic Switch
 • Battery Monitor
 • Diferencial: 7000 lbs bosht Planetary pasme
 • Brake: Brakes lagur Disk
 • Gomat: Rear - 26x12x12; Front - 23x8.5x12

Standard Përmasat

 • Lartësia minimale: 27 "
 • Width: 72 "
 • Deck Area: 6'x8 '
 • Gjatësia e përgjithshme: 185 "
 • Pesha: £ 3800
 • Frame: 2 "x4" dhe 2 "x6" tub rëndë mur

Opcionet

 • Shuarje zjarri
 • Heavy Duty tuba Front End
 • Brakes Front Disk
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • Kutia e Ruajtjes së Shpëtimit

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur