THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

DC Hornet Automjetet e Minierave Elektrike

DC Hornet - 7 për 9 Person Mantrip Automjeteve Minierave

7 në 9 person mantrip DC Hornet Electric Minierave Automjeteve është një industri të preferuar. Ndërtuar të vështira dhe për nevojat e konsumatorëve, Automjeteve Minierare të DC Hornet të Johnson Industries ka të gjitha tiparet e nevojshme për të plotësuar nevojat tuaja të minierave.

Me karakteristika si pezullimi në pjesën e pasme dhe të pasme të pranverës, boshti i pasëm planetor me frenat e lagura dhe një motor me tërheqje 9HP, 48 Volt me ​​reducer të shpejtësisë së lëvizjes, Automjeti Minierror i DC Hornet është një përfitim i madh në një sërë industrive. 7 nga Johnson Industries 9 personi DC Hornet Electric Minier automjet ka qëndrueshmëri për punën dhe është transportuesi i përsosur i personelit për minierat e kripës, minierat e qymyrit, minierat e molibdenit, minierat e zinkut, minierat e kuarcave, minierat e arta, minierat e rrokut.

Duke ofruar një kontrollues të ngurta shtetëror, kaloni panik dhe aksin e pasmë Dana 44 me frenat e diskut, Automjeti Minierror i DC Hornet nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e transportuesve të industrisë tuaj.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: DC_Hornet_Electric_Mining_Vehicle.pdf

21512 1386

Specifikimet automjeteve

 • 9hp, 48 volt Traction Motor me Gearbox Reducer
 • kontrollues-përpara Solid State / Reverse Contactors
 • 48 dritat volt
 • Dana 44 bosht pasme me frenat disk
 • Front dhe pezullimin e pasme Spring
 • Panic Switch
 • Battery Monitor

Standard Përmasat

 • Lartësia e përgjithshme: specifikimeve tuaj
 • Gjerësia: 6 '
 • Gjatësia e përgjithshme: 15 '

Opcionet

 • pezullimin Airbag
 • Planetary Rear bosht me frenat lagësht
 • detyrë e rëndë në fund tubular front
 • frenat disk Front
 • drejtues elektrike
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • Kutia e Ruajtjes së Shpëtimit

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur