THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Buggies Minierave

Buggies Minierave

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i makinerive të minierave. Shumë kohë përpara se Johnson Brothers të ndërtonin pajisje për minierat për minatorët e qymyrit, ne po gërmonin thëngjill me bashkë minatorët e qymyrit. Çfarë kredencialesh më të mirë do të duhej një prodhues i pajisjeve të minierave? Me fjalë të tjera, ne "kemi qenë dhe kemi bërë atë". Ne e kuptojmë punën e brendshme të pajisjeve të minierave për dore të parë, sepse ne kemi "duart" përvojë që disa prodhues mund të mungojnë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një sërë vegjëesh të minierave për të përmbushur nevojat e industrisë. Johnson Industries prodhon makina të cilësisë së lartë të minierave për sigurinë dhe efikasitetin e minatorëve dhe industrisë minerare.

Johnson Industries prodhon AC Electric Mining Buggies, DC Electric Minierave Buggies, Diesel Minierave Buggies, hekurudhor Minierave Buggies, Elektrike tunelit Minierave Buggies, dhe Buggies lejuar Minierave. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth gërmuesve të minierave nga Johnson Industries.

Johnson Industries Minierave Buggies

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur