THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

72V Makina e Tunelit Elektrike e Lejuar

72V Makina e Tunelit Elektrike e Lejuar

72V lejueshme Tuneli Car është projektuar për të çoj furnizime të rënda në mjediset potencialisht eksplozive, e gaztë në tunele të mëdha. Një cilësi automjet të sigurt dhe të lartë tunel për industrinë tuaj, më 72V lejueshme tunelit Car nga Johnson Industries është rruga për të shkuar.

Me karakteristika si rrotat e çelikut nën shtrat, një paketim i miratuar nga 72V MSHA dhe një shtrat i aftë për mbajtjen e 5000 lbs, Tunnel Car 72V është një përfitim i madh në një sërë industrive. 72V Tunnel Car është një tunel i madh dhe automjet shpërndarës dhe është ose mund të përdoret në mbarë botën në minierat e kripës, minierat e qymyrit, minierat e molibdenit, minierat e zinkut, minierat e kuarcave, minierat e arta dhe minierat e rrokut.

Duke paraqitur një motor seri 10HP dhe një mbyllje të provës shpërthimi, 72V Tunel Car Permissible nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e industrisë tuaj të tunelimit.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: 72V_Tunnel_Car_Electric_Mining_Vehicle.pdf

21262 706

Specifikimet automjeteve

 • 72V MSHA miratuar paketë bateri
 • 72V ngarkues
 • MSHA miratoi, provë shpërthimi, motor 10 hp seri
 • Kontrolluesi 72V në një MSHA të miratuar, mbyllje provash shpërthimi
 • Shenja e shpërthimit MSHA miratoi dritat para dhe prapa
 • krevat materiale lbs 5000 Kapaciteti
 • goma shkumë mbushur në para

 • Disqe çeliku nën shtrat
 • Kapaciteti 2 njeri
 • 7000 lbs bosht Planetare me frenat disk lagësht
 • Panic Switch
 • Battery Monitor
 • Pezullimi Spring

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Opcionet

 • Shuarje zjarri
 • Air Bag Pezullimi
 • Seating Extra
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • Kutia e Ruajtjes së Shpëtimit

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur