THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

DC Super Kontaktor Mantrip 72V Automjete Minierore Elektrike

Super Kontaktor Mantrip 72V Automjet i Minierave Elektrike

72V SCM ka të gjithë fuqinë e nevojshme për të marrë deri tek minatorët 12 në zonën e punës së një miniere nëntokësore. SCM mund të ndërtohet me një tendë për të mbrojtur udhëtarët nga rëniet e vogla të shkëmbinjve. SCM mund të pajiset me ulëse të pasagjerëve, nëse lejon lartësinë e përgjithshme të minierës.

Me karakteristika si dritat e përparme dhe të pasme, një diferencial planetor të rëndë dhe frenat hidraulike me disk, 12 man 72V Super Contactor Mantrip është një përfitim i madh në një sërë industrive. Super Contactor Mantrip i Johnson Industries është bartësi ideal i personelit dhe është ose mund të përdoret në mbarë botën në minierat e kripura, minierat e qymyrit, minierat e molibdenit, minierat e zinkut, minierat e kuarcave, minierat e arta, minierat e rrokut.

Me një motor 10.2 HP, një ndërprerës paniku dhe një aks 3500 lb bosht me kushineta rul, Super Contactor Mantrip nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e transportuesve të industrisë tuaj.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: DC_Super_Contactor_Mantrip_72V_Electric_Mining_Vehicle.pdf

23403 1236

Specifikimet automjeteve

 • Boshtin e përparmë: lbs 3500 me kushineta rul në të dy shpërndarës rrota dhe "këmbët Mbreti"
 • bosht e pasme: 7000 lb planetare
 • Pezullimi Front: Airbag
 • Pezullimi Rear: Airbag
 • Frenimit: hidraulike lagësht frenat disk me frenat e parkimit mekanike lagësht disk
 • Motor: 10.2 hp - 72 VDC
 • contactors
 • Bateritë: volt (12) 6 në seri pas udhëtarëve
 • Controller: 72 VDC
 • Panic Switch
 • Battery Monitor

Standard Përmasat

 • Lartësia e përgjithshme: Ndërtuar kërkesës së klientit
 • Ground Pastrimi: Ndërtuar kërkesës së klientit
 • Gjerësia: 5-njeri: 72.5 "
 • 7-njeri: 72.5 "
 • 10-njeri: 91 "
 • Length: 5-njeri: 177 "dhe Hitch (përfshin zona magazinimi prapa bosht e pasme)
 • 7-njeri: 180.5 "
 • 10-njeri: 190 "

Opcionet

 • Heavy Duty tuba Front End
 • Brakes Front Disk
 • Stol ose Cushion vende
 • Drejtues elektrike
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • Kutia e Ruajtjes së Shpëtimit

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur