THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Communications

Communications

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofrues i produkteve dhe automjeteve për industrinë e komunikimit. Ne e kuptojmë punën e brendshme të pajisjeve industriale për herë të parë, sepse kemi përvojë praktike që disa prodhues mund të mungojnë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve të komunikimit që Johnson Industries prodhon dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një sërë produktesh dhe automjetesh për të përmbushur nevojat e industrisë së komunikimit. Johnson Industries prodhon produkte dhe automjete me cilësi të lartë për sigurinë dhe efikasitetin e industrisë së komunikimit. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti në pajisjet, produktet dhe automjetet e industrisë së komunikimit. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth pajisjeve dhe automjeteve të industrisë së komunikimit nga Johnson Industries.

Vehicles & Pajisje për Komunikim

Portable Power Sistemit

Portable Power Sistemit

Portable Power Sistemit

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!