THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Komunat

Komunat

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i produkteve dhe automjeteve për komunat. Ne e kuptojmë punën e brendshme të pajisjeve industriale për herë të parë, sepse kemi përvojë praktike që mund të mungojnë disa prodhues. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve industriale komunale që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një sërë produktesh dhe automjetesh për të përmbushur nevojat e komunave. Johnson Industries prodhon produkte dhe automjete me cilësi të lartë për sigurinë dhe efikasitetin e komunave. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti mbi pajisjet, produktet dhe automjetet e komunës. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth pajisjeve dhe automjeteve të komunës nga Johnson Industries.

Vehicles & Pajisje për komunat

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur