THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Kompanitë e ndërtimit

Kompanitë e ndërtimit

Vehicles & Equipment For Construction Companies

Johnson Industries is your trusted manufacturer and provider of products and vehicles for construction companies. We understand the inner workings of industrial and construction equipment first hand because we have hands-on experience that some manufacturers may lack. That speaks well for the quality of construction equipment Johnson Industries manufactures, and explains the unsullied reputation we have earned over the years.

Johnson Industries provides a range of products and vehicles to meet the needs of construction companies. Johnson Industries produces high quality products and vehicles for the safety and efficiency of construction companies. From industrial duty cars, to sampling systems, Johnson Industries is the authority on construction equipment, products, and vehicles. Contact us today to learn more about construction equipment and vehicles from Johnson Industries.

Vehicles & Equipment For Construction Companies

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!