THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Amusement Parks

Amusement Parks

Vehicles & Pajisje për dëfrim Parks

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i produkteve dhe automjeteve për parqe zbavitëse. Ne e kuptojmë punën e brendshme të pajisjeve industriale për herë të parë, sepse ne kemi përvojë praktike që mund të mungojnë disa prodhues. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve të parkut të lojërave të lojërave që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një gamë e produkteve dhe mjeteve për të përmbushur nevojat e parqeve dëfrim. Johnson Industries prodhon produkte me cilësi të lartë dhe automjetet për sigurinë dhe efikasitetin e parqeve dëfrim. Nga makinat detyrë industriale, për sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti në pajisjet amusement park mirëmbajtjes, produkte, dhe automjeteve. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth pajisjeve amusement park dhe automjeteve nga Johnson Industries.

Vehicles & Pajisje për dëfrim Parks

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur