THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

INDUSTRIES

INDUSTRIES

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofrues i produkteve dhe automjeteve për një sërë industrive. Ne e kuptojmë punën e brendshme të pajisjeve industriale për herë të parë, sepse kemi përvojë praktike që disa prodhues mund të mungojnë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve. Johnson Industries ofron një sërë produktesh dhe automjetesh për të përmbushur nevojat e industrive të shumta. Johnson Industries prodhon produkte dhe automjete me cilësi të lartë për sigurinë dhe efikasitetin e industrisë tuaj. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale, produktet dhe automjetet. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth pajisjeve dhe automjeteve nga Johnson Industries.

Vehicles & Pajisje për

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Industria e minierave

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Salt Minierave

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Minierat e qymyrit

Vehicles & Pajisje të përdorura në

molibden Minierave

Vehicles & Pajisje të përdorura në

potasë Minierave

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Gold Minierave

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Rock Minierave

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Kompanitë Utility

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Komunat

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Communications

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Aeroportet

Vehicles & Pajisje të përdorura në

fabrika

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Depot

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Kompanitë e ndërtimit

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Spitalet

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Kurse Golf

Vehicles & Pajisje të përdorura në

kolegje

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Amusement Parks

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Garazhe

Vehicles & Pajisje të përdorura në

Dyqane të punës

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!