THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

CONSULTANT EVROPIAN

EVROPIAN & CIS COUNTRY CONSULTANT

Konsulenti i vendeve evropiane dhe CISCCI Europe është përfaqësuesi ekskluziv i sistemit të marrjes së mostrave të qymyrit të Johnson Industries, i njohur si Uni-sampler në Zonën Ekonomike Evropiane dhe në të gjithë vendet e CIS. Sistemi i kampionimit të qymyrgurit të qymyrit i njohur si Uni-Sampler u zhvillua për të tërhequr mostrat e qymyrit nga kamionët e qymyrit, makinat hekurudhore dhe barkat e lumenjve ose oqeanit. Në varësi të nevojave të klientit, Uni-Sampler mund të prodhohet si një njësi stacionare, njësi rimorkio mobile, njësi montimi me hekur, ose njësi me barka / varkë. Uni-sampler është vërejtur për thjeshtësinë, mirëmbajtjen e ulët dhe kohën e shpejtë të ciklit.

CCI Evropa është një furnizues i zgjidhjeve komplekse për lehtësimin e kontrollit të cilësisë së qymyrit dhe përshpejtimin nga zbatimi i mostrave dhe sistemeve të shprehur analizuar. Me gjithnjë në spiralen kërkesën për qymyr në mbarë botën, të dy konsumatorët dhe furnizuesit duan të jenë të sigurt se ata janë duke marrë dhe furnizimin me cilësinë e saktë të thëngjillit, për të cilat ata janë duke u kompensuar.

Kompania jonë vepron në emër të Johnson Industrite dhe kryen të gjitha Associates aktivitetet e shitjes, duke përfshirë por jo kufizuar në, instalimin e produktit dhe shërbimeve mbështetëse në lidhje me produktet Johnson Industries. Johnson Industries Uni-model është një Auger Sistem Coal Marrja e mostrave që ka fituar njohjen në mbarë botën. Uni-mostra operojnë me sukses në Shtetet e Bashkuara, Kina, India, Ukraina dhe Rusia.

JOHNSON INDUSTRIES, INC në territorin e Evropës dhe vendet e CIS.:

KONTAKT PERSONI

Victor Zhuravlov

LOKACIONI KOMPANISË

Suite 12, kati 2nd, Queens House, 180 Tottenham Court Road, London, W1T 7PD

OFFICIAL E-MAIL

viktor.zhuravlov@gmail.com

NUMRI I TELEFONIT

+ 44 20 79 07 14 60

NUMBER FAX

+ 44 20 79 07 14 63

NUMBER MOBILE

+380 50 328 87 85

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!