THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Mobile Uni-Sampler Coal Auger Sampling Sistemit

Mobile Uni-Sampler Coal Auger Sampling Sistemit

Johnson Industries është krenar për të futur një gërmues qymyr marrjen e mostrave sistem i njohur si UNI-SAMPLER, i cili ka fituar reputacion botëror. Dy nga kompanitë më të mëdha të laboratorëve të kampionimit të thëngjillit në botë janë bërë klientë besnikë të këtij sistemi të marrjes së shpejtë të mostrave. Samplerët e qymyrit Uni-Samplers të Johnson Industries operojnë me sukses në të gjithë Shtetet e Bashkuara, si dhe në Kinë, Indi, Ukrainë dhe Rusi.

Ashtu si me çdo mall, konsumatori i qymyrit dhe furnizuesi dëshirojnë të sigurohen se po marrin dhe japin cilësinë e saktë të produktit. Mobile Uni-Sampler është një mostër e qymyrit që është zhvilluar për të tërhequr mostrat e qymyrit për testim nga kamionët e qymyrit, makinat hekurudhore dhe barkat e lumenjve ose oqeanit duke përdorur një copëz të vogël. Në varësi të nevojës së konsumatorit, kampioni i qymyrit Uni-Sampler mund të prodhohet si një njësi stacionare e montuar në skelë, një njësi e lëvizshme, një njësi e montuar në hekur, ose një njësi e montuar me varkë / barga.

Duke ofruar një dizajn të thjeshtë, të thyer dhe një instalim të shpejtë fillestar, kampioni i qymyrit Mobile Uni-Sampler nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyer e përdorur në botë në minierat e kripës, minierat e qymyrit, minierat e molibdenit, minierat e zinkut, mina.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Mobile_Uni_Sampler_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

17177 1030

Pajisje Specifikimet

 • Thjeshtë, dizajn i thyer
 • Instalimi RAPID fillestare
 • Vetëm një operator është e nevojshme
 • të ulët të mirëmbajtjes
 • Çmim relativisht të ulët
 • Vetëm 1 ose 2 £ e qymyrit të marra nga çdo makinë kamion ose hekurudhor
 • Ndarja primar, shkatërrimtar, dhe marrjen e mostrave të mesëm janë bërë brenda zonës kon e kuvendit auger
 • Refuzo bie menjëherë kthehet në kamion apo makinë hekurudhor duke u provuan
 • kohët e ciklit të shpejtë janë të mundshme (30 seconds ciklit të plotë)
 • Asnjë shirita transportues ose tabelat shaker janë të nevojshme
 • Mostra është moti i mbrojtur
 • Operatori nuk duhet të largohet nga taksi për të rifitoj mostra
 • Mund të rivendoset shpejt në një vend të ri nëse është e nevojshme

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Përmbajtja e kabarit të operatorit

 • Ngrohje
 • Kondicioner
 • Ndriçim
 • Të gjitha Kontrollet elektrike
 • Të gjitha Controls Boom
 • Qasja e mostrës
 • Mostra Storage
 • Door rëndë me dry

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Minierat e qymyrit

UNIVERSET E QELLIMIT TË QYMYRIMIT TË FUN

SHBA

Ukrainë

Rusi

Kinë

Indi

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur