THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Marine Uni-Sampler Coal Auger Sampling Sistemit

Marine Uni-Sampler Coal Auger Sampling Sistemit

Johnson Industries është krenar të prezantojë një sistem të marrjes së mostrave të qymyrit të njohur si UNI-SAMPLER, i cili ka fituar reputacion në mbarë botën. Dy nga kompanitë më të mëdha të laboratorëve të kampionimit të thëngjillit në botë janë bërë klientë besnikë të këtij sistemi të marrjes së shpejtë të mostrave. Samplerët e qymyrit Uni-Samplers të Johnson Industries operojnë me sukses në të gjithë Shtetet e Bashkuara, si dhe në Kinë, Indi, Ukrainë dhe Rusi.

Ashtu si me çdo mall, konsumatori i qymyrit dhe furnizuesi dëshirojnë të sigurohen se po marrin dhe japin cilësinë e saktë të produktit. Uni-Sampler Detar është një mostër qymyri që është zhvilluar për të tërhequr mostrat e thëngjillit për testimin nga barkat e lumenjve ose oqeanit duke përdorur një copë gërshërë.

Duke paraqitur një dizajn të thjeshtë, të thyer dhe një instalim të shpejtë fillestar, kampioni i thëngjillit Detar Uni-Sampler nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyer e marrjes së mostrave që përdoret aktualisht në lumin Misisipi.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Marine_Uni_Sampler_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

27512 862

Pajisje Specifikimet

 • Dizajn i thyer
 • Diesel Mundësuar Sistemit
 • Vetë reaksion ose Tug Boat reaksion
 • Controls Programmable levë
 • Boom Standard 35 '
 • Penetration Standard 12 '
 • Zakonisht Mostrat një 200 'Barge në 15 minuta.
 • Refuzo Falls përsëri në ndesh
 • Vetëm 2 Operators Required
 • 3 në kg 4 të qymyrit të marra për depërtim
 • Asnjë rrip transportieri ose tabela shaker nuk kërkohet
 • Prerja primare, thërrmuese dhe marrja e mostrave të mesme bëhen në asamblenë auger
 • Honda e temperaturës në shpinë

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Përmbajtja e kabarit të operatorit

 • Ngrohje
 • Kondicioner
 • Ndriçim
 • Të gjitha Controls Boom
 • Qasja e mostrës
 • Mostra Storage
 • Door rëndë me dry

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Industries minierave
Minierat e qymyrit

UNIVERSET E QELLIMIT TË QYMYRIMIT TË FUN

SHBA

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur