THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Linear Shembull Collector

Linear Shembull Collector

Në rastet kur mostrat e mbledhura duhet të ndahen nga shitësi, nevojitet një sistem ruajtjeje ndarëse. Johnson Industries siguron sisteme të mbledhjes së mostrës lineare dhe carousel për sistemet tona sampling të qymyrit Uni-Sampler. Sistemi linear i thithjes së qymyrit është një makinë indeksuese lineare me kontejnerë plastikë me detyrë të rëndë. Linja lineareKampion i thëngjillitSistemi mund të ndërtohet për të akomoduar 2 tek shitësit 8. Sistemi mund të operohet në nivel lokal ose në distancë.

Duke shfaqur një dizajn të thjeshtë, të thyer dhe instalim të shpejtë fillestar, Collector Linear Sample nga Johnson Industries është një i madhKampion i thëngjillitZgjidhja e ruajtjes e përdorur.

 

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Linear_Sample_Collector_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

15121 825

Pajisje Specifikimet

 • Push Button Control
 • Nxitur nga Actuator Linear
 • PLC i kontrolluar
 • Kontejnerë të fortë plastike me doreza
 • Ndërtimi Stainless Steel

Standard Përmasat

Varet nga numri i kutive të nevojshme. Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Opcionet

 • Ekran me ekran me prekje

Mund të ndërtohet për 2 në 8 Canisters. Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

 
Industries minierave
Minierat e qymyrit
 

 

NJËSITË që veprojnë në

SHBA

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur