THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Minatorja e qymyrit

Minatorja e qymyrit

Johnson Industries është krenar të prezantojë një sistem të marrjes së mostrave të thëngjillit të njohur si UNI-SAMPLER, i cili ka fituar reputacion në mbarë botën. Dy nga kompanitë më të mëdha të laboratorëve të kampionimit të thëngjillit në botë janë bërë klientë besnikë të këtij sistemi të marrjes së shpejtë të mostrave. Xhonson Industries Kampionët e qymyrit Uni-Sampler veprojnë me sukses në të gjithë Shtetet e Bashkuara, si dhe në Kinë, Indi, Ukrainë dhe Rusi.

Ashtu si me çdo mall, konsumatori i qymyrit dhe furnizuesi duan të sigurohen se po marrin dhe furnizojnë cilësinë e saktë të produktit. Uni-Sampler është një mostër qymyri që u zhvillua për të mbledhur mostrat e qymyrit për testim nga kamionët e qymyrit, makinat hekurudhore dhe barkat e lumenjve ose oqeanit duke përdorur një copëz të vogël. Në varësi të nevojës së konsumatorit, Uni-Sampler mund të prodhohet si një njësi stacionare e montuar në skelë, një njësi e lëvizshme, një njësi e montuar në hekur, ose një njësi e montuar me varkë / barga.

Sistemet Sampler të Qymyrit të Johnson Industries

UNIVERSET E QELLIMIT TË QYMYRIMIT TË FUN

SHBA

Ukrainë

Rusi

Kinë

Indi

Meksikë

Afrika e Jugut

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur