THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Carousel Shembull Collector

Carousel Shembull Collector

Në rastet kur mostrat e grumbulluara të qymyrit duhet të ndahen nga shitësi, nevojitet një sistem ruajtjeje ndarëse. Johnson Industries siguron sisteme të mbledhjes së mostrës lineare dhe carousel për sistemet tona sampling të qymyrit Uni-Sampler. Sistemi i kampionimit të qymyrit me karusel është një makinë indeksimi rrotulluese me kontejnerë plastikë. Sistemi i modelimit të qymyrit të carousel mund të ndërtohet për të akomoduar 6 tek shitësit 15. Sistemi mund të operohet në nivel lokal ose në distancë.

Duke ofruar një dizajn të thjeshtë, të thyer dhe një instalim të shpejtë fillestar, koleksioni i karuselit nga Johnson Industries është një kampion i shkëlqyer i thithjes së thëngjillit që ndan zgjidhjen e përdorur në mbarë botën.

 

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Carousel_Sample_Collector_Coal_Auger_Sampling_System.pdf

13135 776

Pajisje Specifikimet

 • Push Button Control
 • Nxitur nga 480V 3-phase 1hp Motor
 • PLC i kontrolluar
 • Kontejnerë të Fortë Plastikë
 • Ndërtimi i çelikut

Standard Përmasat

Varet nga numri i kutive të nevojshme. Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Opcionet

 • Ekran me ekran me prekje

Mund të ndërtohet për 6 në 12 Canisters. Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

 
Industries minierave
Minierat e qymyrit
 

 

NJËSITË që veprojnë në

SHBA

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur