THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Automjetet mbartëse të ngarkesave me kamion super

Automjetet mbartëse të ngarkesave me kamion super

Johnson Industries, prodhuesi i SuperCar me qindra njësi të provuara në industri në vendin e punës në komunitetin e biznesit të Amerikës, është krenar që paraqet automjetin e ngarkesës me kamion Super Truck. E ndërtuar me konsumatorin në mendje, ky personel i ngarkuar me baterinë dhe / ose automjete të ngarkesës së ngarkesës është një "kamion i ashpër".

Krahasoni pajisjet standarte të Super Kamion, shpejtësinë maksimale 17 mph (14 mph loaded), trupin e çelikut 11 guage, kornizën tuba, kontrolluesin Solid State Controller të 400 dhe komponentëve të provuar në industrinë e konkurrencës dhe pastaj do të pajtoheni, Super Truck Automjeti i ngarkesës së ngarkesës është i destinuar të bëhet një industri e preferuar. Automjetet e transportit të barrës Super Truck nga Johnson Industries mund të përdoren në të gjithë botën në miniera, aeroporte, fabrika, depo, ndërtim, spitale ose komuna.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Super_Truck_Burden_Carrier_Vehicles.pdf

36900 1301

Specifikimet automjeteve

 • 48V Sistemi i Plagosjes së Sistemit të Ngacmuar Veçmas
 • Aksi i përparëm i vlerësuar në 3,500lbs
 • Aksi i pasmë i vlerësuar në 3,200lbs
 • Motor Brake Brake
 • Modeli i Drejtimit të Kamionit
 • Dritat LED
 • Panic Switch
 • bri

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Mundësitë e zgjedhjes në dispozicion

 • Taksi
 • Brakes Front Disk
 • hale Bed
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
Depot
Kompanitë e ndërtimit
Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Spitalet
Kurse Golf
kolegje
Komunat
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur