THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Automjetet e transportit të ngarkesave me naftë

Automjetet e transportit të ngarkesave me naftë

Barra Carrier Johnson Industries Diesel është një mjet i shkëlqyer për transportin e një peshë nën ose mbi tokë. 48 hp, 3 cilindër Deutz motor jep shumë fuqi për transportin apo tërheqje. Nuk është një detyrë e rëndë, përshtatur, 3 shpejtësia e transmetimit automatike. Transportuesi Diesel Barra mund të jetë e pajisur me ose një të ulët të përshtatur, diferencial lagësht frenave (shpejtësi maksimale prej 15-18 mph) ose një fund të D60 pasme me frenat disk (shpejtësi maksimale prej 35-40 mph). Dizajni Kabina-mbi lejon për motor të lehtë dhe qasje të transmetimit për mirëmbajtjen. Boshtin e përparmë është një detyrë e rëndë, dizajn tuba. Shtrat banesë është bërë për përdorim të rëndë dhe mund të bëhen për të hale. Karakteristika të tjera përfshijnë Timon hidraulik, burime eliptike, para dhe të pasme LED dritat, rripat e sigurimit, dhe fuqinë e tij.

Me të gjitha tiparet që ju nevojiten, Transportuesi i Ngarkesës me Diesel nga Johnson Industries ka qëndrueshmëri për punën dhe mund të përdoret në të gjithë botën në miniera, aeroporte, fabrika, depo, ndërtim, spitale ose komuna. Cilado qoftë biznesi juaj, Transportuesi i Ngarkesës së Dieselit është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e personelit dhe nevojave të furnizimit të industrisë tuaj.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Diesel_Burden_Carrier_Vehicles.pdf

21721 759

Specifikimet automjeteve

  • 48 hp, cilindri 3 Deutz motor
  • Transmetimi automatik me shpejtësi 3
  • Frenë planetare me lagështirë të diferencuar
  • Dritat LED
  • Dizajni mbi kabina për mirëmbajtje të lehtë
 • rripat e sigurimit
 • Vende të Cushion
 • Drejtimi i energjisë
 • Pezullimi i pranverës me fletë të rënda
 • bri

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Brakes Front Disk
 • hale Bed
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • D60 Diferenciale

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
 
Depot
 
Kompanitë e ndërtimit
 
Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 
Spitalet
Kurse Golf
 
kolegje
 
Komunat
 
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur