THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

36V Automjete Mbartëse për Scooter

36V Automjete Mbartëse për Scooter

Scooteri ynë kompakt dhe i ashpër mund të përdoret në çdo industri. Nëse jeni lodhur nga ecja dhe keni nevojë për një automjet që mban ngarkesën, që do të ketë shumë palë këpucë, kjo është ajo. Megjithëse kompakt, makina jonë 36V Scooter e ngarkesës përmban një fuqi mbresëlënëse tërheqëse dhe qëndrimi me katër rrota dhe komponentë të provuar të zgjedhur për t'i dhënë vite shërbim të qëndrueshëm. Automjetet e ngarkesave të skuterit janë projektuar dhe ndërtuar për manovrim dhe siguri, ndërsa lëvizin për në punë. Ato gjithashtu mund të ridizajnohen për të përmbushur shumicën, nëse jo të gjitha, kërkesat e konsumatorëve.

Kur kalon nëpër objekte të mëdha si fabrikat, aeroportet, spitalet, kolegjet dhe depot, një xNUMXV manovruese 36V mjet i transportuesit të ngarkesës së skuterëve nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për personelin tuaj. I besueshëm dhe kompakt për hapësira të ngushta, ky automjet 36V do të jetë një pasuri e madhe për stafin dhe objektin tuaj.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: 36V_Scooter_Burden_Carrier_Vehicles.pdf

67370 2345

Specifikimet automjeteve

 • boshtin e përparmë renditur në £ 3,500
 • Sistemi i baterisë 36V me ngarkuesin
 • Motor i vazhdueshëm i serisë 2HP
 • Dana H-12 Stili i diferencuar me 7 "Braket e pasme të drumit
 • 36V Curtis Kontrollues
 • Drejtues Truck Style
 • Panic Switch
 • bri
 • Shtyjeni ulësen me rripat e ulëseve
 • Bumpers gome

Performance dhe Size

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Shtesat fakultative apo zëvendësime

Kontaktoni me ne sot për më shumë informacion duke telefonuar (606) 639-2029.

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
Depot
Kompanitë e ndërtimit
Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Spitalet
Kurse Golf
kolegje
Komunat
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur