THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Automjetet Mbartëse të Mbetjes së Tokës

Automjetet Mbartëse të Mbetjes së Tokës

Johnson Industries është prodhuesi juaj i besuar dhe ofruesi i automjeteve të transportit të barrës për mbështetje tokësore. Nëse ju mbani mbeturinat, furnizimet ose njerëzit, automjetet e transportit të barrës së cilësisë nga Johnson Industries do të merrni punën e bërë. Ne e kuptojmë punën e brendshme të automjeteve dhe pajisjeve të ngarkesës së ngarkesës së mbështetjes në terren për shkak se ne kemi "përvojë" që disa prodhues mund të mungojnë. Kjo flet mirë për cilësinë e pajisjeve që prodhon Johnson Industries, dhe shpjegon reputacionin e papjekur që kemi fituar gjatë viteve.

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve të transportit të ngarkesës së mbështetjes në tokë për të përmbushur nevojat e industrisë. Johnson Industries prodhon makina me cilësi të lartë të mbështetjes së terrenit për sigurinë dhe efikasitetin e minatorëve dhe industrisë minerare. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti mbi mjetet e minierave dhe automjetet e ngarkesës së ngarkesës së mbështetjes tokësore. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth automjeteve të transportit të barrës për mbështetjen e terrenit nga Johnson Industries.

Xhonson Industries Mbështetje Ground Transportuesit e ngarkesës

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

  • Zyra:

    101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

  • Numri i telefonit:

    (606) 639 2029-

  • Email:

    sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur