THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Fabrika Transporti Kamionët e automjeteve

Fabrika Transporti Kamionët e automjeteve

Makinat kompakte dhe të vështira të transportit të fabrikës mund të përdoren në çdo industri. Kamionët e automjeteve të transportit të fabrikës mund të modifikohen ose të ridizajnohen për të përmbushur shumicën e kërkesave të klientëve. Johnson Industries prodhon automjete të transportit të fabrikës me cilësi të lartë dhe kamionë të transportit të fabrikës për sigurinë dhe efikasitetin. Nga makinat e detyrës industriale, tek kamionët e transportit të fabrikës, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet e minierave dhe automjetet e transportit të fabrikës.

Me tipare si një motor 7.2 HP SepEx, frenat e poshtme të 7 dhe një ngarkues i zgjuar i programueshëm, kamionët e fabrikës së transportit nga Johnson Industries janë automjete të gjithanshme të transportit të fabrikës që mund të përdoren për shumë industri. Për shkak të shkyçjes së panikut dhe boshteve të përparme dhe të pasme të 3500-4000 lb, kamionët e transportit të fabrikës nga Johnson Industries janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e automjeteve të transportit të fabrikës së industrisë tuaj.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Factory_Trasnportation_Truck_Vehicles.pdf

34799 1886

Specifikimet automjeteve

 • boshtin e përparmë renditur në £ 3,500
 • bosht e pasme renditur në £ 4,000
 • Programmable zgjuar ngarkues
 • 7.2 HP SEPEX Motor
 • Të lartë çift rrotullues 2 shpejtësi të diferencuar
 • 7 "Brakes Rear Daulle
 • Sepex Kontrolluesi
 • 4 - 205 AH 12V Bateritë
 • Drejtues Truck Style
 • Lights Head
 • Panic Disconnect
 • Back-up Beeper
 • bri
 • Tail / Brake / back-up Lights
 • Battery Monitor
 • Sistemi Voice Alert
 • USB tarifimit Station
 • Features Siguria
  • Mund të programohen në mënyrë automjeti nuk do të ndryshojë drejtimin e nëse nuk u ndal krejtësisht
  • frenimit dinamik
  • rripat e sigurimit

Përmasat Standarde:

 • Gjerësia: 48 "
 • Gjatësia: 120 "
 • Lartësia: 66 "(me kabinë siç tregohet)

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Frenat e pasme lagur
 • Brakes Front Disk
 • Binarët / Sides për krevat
 • Pulse Pedal
 • Wipers xham
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
Depot
Kompanitë e ndërtimit
Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Spitalet
Kurse Golf
kolegje
Komunat
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur