THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Fabrika e transportuesit të barrës së naftës Transporti i automjeteve

Fabrika e transportuesit të barrës së naftës Transporti i automjeteve

Automjetet e transportit të fabrikës së fabrikës së ngarkesave me naftë Johnson Industries janë një mjet i shkëlqyeshëm për të transportuar një ngarkesë nën ose mbi tokë. Motori 48 hp, 3 cilindri Deutz siguron mjaft energji për tërheqjen ose tërheqjen. Ekziston një detyrë e rëndë, e përshtatur, transmetimi automatik me shpejtësi 3. Automjetet e transportit të fabrikës së ngarkesave me ngarkesë Diesel mund të pajisen me një diferencial të ulët të frenave, me shpejtësi maksimale të shpejtësisë së 15-18 ose me një fund të pasmë D60 me frenat e diskut (shpejtësia maksimale e 35-40 mph). Dizajni me kabinë lejon hyrjen e lehtë të motorrit dhe transmetimit për mirëmbajtje. Aksi i parë është një detyrë e rëndë, dizajn tubular. Shtrati i sheshtë është bërë për përdorim të rëndë dhe mund të bëhet për të hedhur. Karakteristika të tjera përfshijnë drejtuesin e servisit, burimet eliptike, dritat LED përpara dhe pasme, rripat e sigurimit dhe bri.

Me të gjitha tiparet që ju nevojiten, automjetet e transportit të fabrikës së ngarkesave të Diesel nga Johnson Industries kanë qëndrueshmëri për punën dhe mund të përdoren në të gjithë botën në miniera, aeroporte, fabrika, depo, ndërtim, spitale ose komuna. Cilado qoftë biznesi juaj, automjetet e transportit të fabrikës së Diesel Burden Carrier është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e personelit të industrisë dhe nevojave të furnitorëve tuaj.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Diesel_Burden_Carrier_Factory_Trasnportation_Vehicles.pdf

10072 657

Specifikimet automjeteve

  • 48 hp, cilindri 3 Deutz motor
  • Transmetimi automatik me shpejtësi 3
  • Frenë planetare me lagështirë të diferencuar
  • Dritat LED
  • Dizajni mbi kabina për mirëmbajtje të lehtë
 • rripat e sigurimit
 • Vende të Cushion
 • Drejtimi i energjisë
 • Pezullimi i pranverës me fletë të rënda
 • bri

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Brakes Front Disk
 • hale Bed
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • D60 Diferenciale

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
 
Depot
 
Kompanitë e ndërtimit
 
Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 
Spitalet
Kurse Golf
 
kolegje
 
Komunat
 
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur