THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Transportuesi i ngarkesës së kamionëve të shërbimit të avionit

Transportuesi i ngarkesës së kamionëve të shërbimit të avionit

Bartësi ynë kompakt dhe i rëndë mund të përdoret në çdo industri. Kamionët bartës të ngarkesës së Johnson Industries mund të modifikohen ose të ridizajnohen për të përmbushur shumicën e kërkesave të klientëve. Transportuesi i ngarkesës së kamionit të shërbimit AC është ndërtuar për runtime të qëndrueshme dhe për të tërhequr energji.

Me karakteristika të tilla si 550 amp AC kontrollues, 7 "frenat e pasme të daulleve dhe një kapacitet 2,500 pound payload, bartësi i Ngarkesës së Kamionëve të AK është një përfitim i madh në një sërë industrive. Kamion Shërbimi i Johnson Industries është një furnizim i madh dhe transportues i personelit, transportues i ngarkesës dhe mund të përdoret në mbarë botën në miniera, aeroporte, fabrika, magazina, ndërtim, spitale ose komuna.

Pajisja me një ngarkues të programueshëm të 25, kaloni panik dhe një solenoid të mbyllur të 500, bartësi i ngarkesës së kamionëve të AC nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e personelit të industrisë dhe të furnizimit.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: AC_Utility_Truck_Burden_Carrier_Vehicles.pdf

78388 1025

Specifikimet automjeteve

 • 2,500 pound Payload Kapaciteti
 • boshtin e përparmë renditur në £ 3,500
 • 25 Amp Programmable ngarkues
 • Continuous 9HP Tre Faza AC Motor
 • Të lartë çift rrotullues diferencuar renditur në £ 2,200
 • 7 "Brakes Rear Daulle
 • 550 Amp AC Controller
 • Vulosur 500 Amp Solenoid
 • Drejtues Truck Style
 • Dritat LED
 • Panic Switch
 • Me shpejtësi të rregullueshme (Sipas specifikave te klientit)
 • Back-up Beeper
 • bri
 • Tail / Brake / back-up Lights
 • LCD Display për Monitorimin
  • Shpejtësi
  • RPM
  • Udhëheqja
  • Gjendja e Charge
 • Features Siguria
  • Mund të programohen në mënyrë automjeti nuk do të ndryshojë drejtimin e nëse nuk u ndal krejtësisht
  • frenimit dinamik
  • Tastiera për të zhbllokuar sistemin
  • Modes Multiple Speed
  • rripat e sigurimit

Performance dhe Size

 • Payload: 2,500lbs
 • Tow Kapacitet: 5,000lbs
 • Madhësia krevat: 48 "të gjerë x 94" të gjatë
 • Speed ​​maksimale: 25mph

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Frenat e pasme lagur
 • Brakes Front Disk
 • hale Bed
 • Binarët / Sides për krevat
 • Cab me xham
 • Pulse Pedal
 • Gjithashtu në dispozicion në 36V DC dhe 48V DC

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
Depot
Kompanitë e ndërtimit
Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Spitalet
Kurse Golf
kolegje
Komunat
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur