THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

Automjetet Transporti Transporti Super Kamion

Automjetet Transporti Transporti Super Kamion

Johnson Industries, prodhuesi i SuperCar me qindra njësi të provuara nga industria në punë në komunitetin e biznesit të Amerikës, është krenar për të prezantuar automjetin e transportit të aeroportit Super Truck. E ndërtuar me konsumatorin në mendje, ky personel i fuqishëm me bateri dhe / ose automjete të transportit aeroport është një "kamion i ashpër".

Krahasoni pajisjet standarte të Super Kamion, shpejtësinë maksimale të 17-it në mph (14 mph ngarkuar), trupin e çelikut 11, kornizën me tuba, 400 amp Solid State Controller dhe komponentëve të provuar në industrinë e konkurrencës dhe pastaj do të pajtoheni, Super Truck Automjeti i transportit aeroport është i destinuar të bëhet një industri e preferuar. Automjetet e transportit të aeroportit Super Truck nga Johnson Industries mund të përdoren në të gjithë botën në miniera, aeroporte, fabrika, depo, ndërtim, spitale ose komuna.

 

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Super_Truck_Airport_Transportation_Vehicles.pdf

9131 579

Specifikimet automjeteve

 • 48V Sistemi i Plagosjes së Sistemit të Ngacmuar Veçmas
 • Aksi i përparëm i vlerësuar në 3,500lbs
 • Aksi i pasmë i vlerësuar në 3,200lbs
 • Motor Brake Brake
 • Modeli i Drejtimit të Kamionit
 • Dritat LED
 • Panic Switch
 • bri

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Mundësitë e zgjedhjes në dispozicion

 • Taksi
 • Brakes Front Disk
 • hale Bed
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
 
Depot
 
Kompanitë e ndërtimit
 
Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 
Spitalet
Kurse Golf
 
kolegje
 
Komunat
 
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur