THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Automjetet Mbështetëse të Aeroportit të Transportit të Ngarkesës Diesel

Automjetet Mbështetëse të Aeroportit të Transportit të Ngarkesës Diesel

Automjetet mbështetëse të aeroportit të aeroportit Johnson Industries Diesel Burden janë një mjet i shkëlqyeshëm për transportimin e ngarkesës nën ose mbi tokë. 48 hp, cilindri 3 Deutz siguron mjaft energji për tërheqjen ose tërheqjen. Ekziston një detyrë e rëndë, e përshtatur, transmetimi automatik me shpejtësi 3. Automjetet e mbështetjes së terrenit të aeroportit të Diesel Carrier mund të pajisen me një diferencial të ulët të frenave, me shpejtësi maksimale të shpejtësisë së 15-18, ose me një fund të pasmë D60 me frenat e diskut (shpejtësia maksimale e 35-40 mph). Dizajni me kabinë lejon hyrjen e lehtë të motorrit dhe transmetimit për mirëmbajtje. Aksi i parë është një detyrë e rëndë, dizajni tubular. Shtrati i sheshtë është bërë për përdorim të detyrës së rëndë dhe mund të bëhet për të hedhur. Karakteristika të tjera përfshijnë drejtuesin e servisit, burimet eliptike, dritat LED përpara dhe pasme, rripat e sigurimit dhe bri.

Me të gjitha tiparet që ju nevojiten, automjetet e mbështetjes së terrenit të Aeroportit të Dishit nga Johnson Industries kanë qëndrueshmëri për vendin e punës dhe mund të përdoren në të gjithë botën në miniera, aeroporte, fabrika, depo, ndërtim, spitale ose komuna. Cilado qoftë biznesi juaj, automjetet mbështetëse të aeroportit Diesel Barrier Carrier janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e personelit të industrisë dhe nevojave të furnizimit të industrisë.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Diesel_Burden_Carrier_Airport_Ground_Support_Vehicles.pdf

20578 1324

Specifikimet automjeteve

  • 48 hp, cilindri 3 Deutz motor
  • Transmetimi automatik me shpejtësi 3
  • Frenë planetare me lagështirë të diferencuar
  • Dritat LED
  • Dizajni mbi kabina për mirëmbajtje të lehtë
 • rripat e sigurimit
 • Vende të Cushion
 • Drejtimi i energjisë
 • Pezullimi i pranverës me fletë të rënda
 • bri

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Brakes Front Disk
 • hale Bed
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës
 • D60 Diferenciale

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
Depot
Kompanitë e ndërtimit
Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Spitalet
Kurse Golf
kolegje
Komunat
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur