THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Aeroporti Mbështetje Tokësore Kamionët e Ndërmarrjeve Kamion

Aeroporti Mbështetje Tokësore Kamionët e Ndërmarrjeve Kamion

Automjetet mbështetëse tokësore të Kamionëve të Mbështetjes Tokësore u ndërtuan posaçërisht për industrinë ajrore. Automjetet mbështetëse të aeroportit të Aeroportit të Mbështetjes së Tokës kanë mjaft energji për transportimin ose tërheqjen e punëve në dhe rreth aeroporteve të vegjël. Johnson Industries prodhon automjete të mbështetjes së aeroportit me cilësi të lartë si automjetet mbështetëse të aeroportit të Aeroportit të Mbështetjes së Tokës për sigurinë dhe efikasitetin. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet e minierave dhe automjetet e mbështetjes së aeroportit.

Me karakteristika si 10HP motor me tre faza të vazhdueshëm, një çift rrotullues me shpejtësi të lartë 2 dhe një kontrollues AC AC 550, automjetet mbështetëse të aeroportit të Aeroportit të Mbështetjes së Tokës janë një mjet tërheqës për aeroportet. Pajisja me boshtet e përparme dhe të pasme të 3500 lb, frenimi dinamik dhe një ngarkues i zgjuar i programueshëm, automjetet mbështetëse tokësore të Aeroportit të Mbështetjes së Tokës nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e tërheqjes së industrisë ajrore.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Airport_Ground_Support_Utility_Truck_Vehicles.pdf

23288 1416

Specifikimet automjeteve

 • boshtin e përparmë renditur në £ 3,500
 • bosht e pasme renditur në £ 3,500
 • Programmable zgjuar ngarkues
 • 10 hp vazhdueshëm Tre Faza AC Motor
 • Të lartë çift rrotullues 2 shpejtësi të diferencuar
 • 7 "Brakes Rear Daulle
 • 550 Amp AC Controller
 • Vulosur 500 Amp Solenoid
 • 205 AH bateri (14kW-hr)
 • Drejtues Truck Style
 • Dritat LED
 • Panic Disconnect
 • Adjustable Top Speed
 • Back-up Beeper
 • bri
 • Tail / Brake / back-up Lights
 • LCD Display për Monitorimin
  • Shpejtësi
  • RPM
  • rrugëmatës
  • Motor Temperatura
  • Kontrolluesi Temperatura
  • Gjendja e Charge
 • Features Siguria
  • Side-tilting krevat për qasje të mirëmbajtjes
  • Duhet të ndalet për të zgjedhur drejtim të kundërt
  • Timer mbyll automjetin pambikëqyrur
  • frenimit dinamik
  • Rripat e sigurimit dhe Kufizimet Hip

Performance dhe Size

 • Payload: 2,500lbs
 • Tow Kapacitet: 5,000lbs
 • Madhësia krevat: 48 "të gjerë x 94" të gjatë
 • Speed ​​maksimale: 25mph

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Frenat e pasme lagur
 • Brakes Front Disk
 • Battery Lotim Sistemit
 • Binarët anësore për shtrat
 • Strobe dritë
 • Pulse Pedal

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
Depot
Kompanitë e ndërtimit
Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Spitalet
Kurse Golf
kolegje
Komunat
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur