THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Transportuesi i Aeroportit Super Kamion

Transportuesi i Aeroportit Super Kamion

Johnson Industries, prodhuesi i SuperCar me qindra njësi të provuara në industri në vendin e punës në komunitetin afarist të Amerikës, është krenar që paraqet kompaninë ajrore "Super Truck". E ndërtuar me klientin në mendje, ky personel i ngarkuar me baterinë dhe / ose aeroplanmbajtës është një "kamion i ashpër".

Krahasoni pajisjet standarte të Super Kamion, shpejtësinë maksimale të 17-it në mph (14 mph ngarkuar), trupin e çelikut 11, kornizën me tuba, 400 amp Solid State Controller dhe komponentëve të provuar në industrinë e konkurrencës dhe pastaj do të pajtoheni, Super Truck Transportuesi i aeroportit është i destinuar të bëhet një industri e preferuar. Transportuesi i aeroportit të Super Truck nga Johnson Industries mund të përdoret në të gjithë botën në miniera, aeroporte, fabrika, depo, ndërtim, spitale ose komuna.

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Super_Truck_Airport_Ground_Support_Vehicles.pdf

20390 1328

Specifikimet automjeteve

 • 48V Sistemi i Plagosjes së Sistemit të Ngacmuar Veçmas
 • Aksi i përparëm i vlerësuar në 3,500lbs
 • Aksi i pasmë i vlerësuar në 3,200lbs
 • Motor Brake Brake
 • Modeli i Drejtimit të Kamionit
 • Dritat LED
 • Panic Switch
 • bri

Standard Përmasat

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Mundësitë e zgjedhjes në dispozicion

 • Taksi
 • Brakes Front Disk
 • hale Bed
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
Depot
Kompanitë e ndërtimit
Industries minierave
Salt Minierave
Minierat e qymyrit
molibden Minierave
zink Minierave
potasë Minierave
Gold Minierave
Rock Minierave
Spitalet
Kurse Golf
kolegje
Komunat
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur