THIRRJE TODAY: (606) 639 2029-

Automjetet e Transportuesit të Aeroportit

Automjetet e Transportuesit të Aeroportit

Automjetet tona transportuese të aeroportit kompakt dhe të ashpër mund të përdoren në çdo industri. Kamioni i automjeteve transportuese mund të modifikohet ose ridizenjohet për të përmbushur shumicën e kërkesave të klientëve. Johnson Industries prodhon mjete transportuese aeroportuale me cilësi të lartë dhe kamionë aeroporti për siguri dhe efikasitet. Nga makinat industriale, te kamionët e aeroportit, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet e minierave dhe automjetet transportuese të aeroportit.

Me karakteristika si një motor 7.2 HP SepEx, frenat e pasme të daulles 7 ”dhe një karikues inteligjent të programueshëm, kamionët e aeroportit nga Johnson Industries janë automjete transportuese të gjithanshme të aeroportit të cilat mund të përdoren për shumë industri. Duke shfaqur një shkëputje paniku dhe boshtet e përparme dhe të pasme 3500-4000 lb, kamionët e fabrikës nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për nevojat e automjeteve të aeroportit të industrisë tuaj.

 

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: Airport_Carrier_Vehicles.pdf

53702 3076

Specifikimet automjeteve

 • boshtin e përparmë renditur në £ 3,500
 • bosht e pasme renditur në £ 4,000
 • Programmable zgjuar ngarkues
 • 7.2 HP SEPEX Motor
 • Të lartë çift rrotullues 2 shpejtësi të diferencuar
 • 7 "Brakes Rear Daulle
 • Sepex Kontrolluesi
 • 4 - 205 AH 12V Bateritë
 • Drejtues Truck Style
 • Lights Head
 • Panic Disconnect
 • Back-up Beeper
 • bri
 • Tail / Brake / back-up Lights
 • Battery Monitor
 • Sistemi Voice Alert
 • USB tarifimit Station
 • Features Siguria
  • Mund të programohen në mënyrë automjeti nuk do të ndryshojë drejtimin e nëse nuk u ndal krejtësisht
  • frenimit dinamik
  • rripat e sigurimit

Përmasat Standarde:

 • Gjerësia: 48 "
 • Gjatësia: 120 "
 • Lartësia: 66 "(me kabinën siç tregohet)

Shtesat fakultative apo zëvendësime

 • Frenat e pasme lagur
 • Brakes Front Disk
 • Binarët / Sides për krevat
 • Pulse Pedal
 • Wipers xham
 • Strobe dritë
 • zjarrit zjarrfikës

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
 
Depot
 
Kompanitë e ndërtimit
 
Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 
Spitalet
Kurse Golf
 
kolegje
 
Komunat
 
Amusement Parks
Quarries

Industritë Johnson ofron një sërë automjetesh dhe pajisjesh të dizajnuara dhe të ndërtuara me porosi për të përmbushur nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga veturat industriale, te sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbente në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben për shërbimet komunale, komunën, komunikimin, aeroportin, fabrikën, industrinë, ndërtimin dhe rekreacionin.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur