THIRRJE TODAY:(606) 639-2029

36V Scooter Airport Transporti Transporti

36V Scooter Airport Transporti Transporti

Scooteri ynë kompakt dhe i ashpër mund të përdoret në çdo industri. Nëse jeni lodhur nga ecja dhe keni nevojë për një automjet të transportit të aeroportit që do të ketë shumë çifte këpucësh, kjo është ajo. Megjithëse kompakt, makina jonë e transportit të aeroportit 36V Scooter përmban një fuqi mbresëlënëse tërheqëse dhe qëndrimi me stabilitet katër rrota dhe përbërës të provuar të zgjedhur për të dhënë shërbime të qëndrueshme vjetore. Automjetet e transportit të aeroportit të skuterëve janë projektuar dhe ndërtuar për manovrim dhe siguri gjatë lëvizjes në punë. Ato gjithashtu mund të ridizajnohen për të përmbushur shumicën, nëse jo të gjitha, kërkesat e konsumatorëve.

Kur kalon nëpër objekte të mëdha si fabrikat, aeroportet, spitalet, kolegjet dhe depot, një automjet i transportit aeroportit 36V i ngathët dhe i manovrueshëm nga Johnson Industries është një zgjidhje e shkëlqyeshme për personelin tuaj. I besueshëm dhe kompakt për hapësirat e ngushta, ky automjet 36V i transportit të aeroportit të skuterëve do të jetë një pasuri e madhe për stafin dhe objektin tuaj.

 

PRODUCT SPEC FLETE

Shkarkojeni Tani

File name: V36_Scooter_Airport_Transportation_Vehicles.pdf

10920 665

Specifikimet automjeteve

 • boshtin e përparmë renditur në £ 3,500
 • Sistemi i baterisë 36V me ngarkuesin
 • Motor i vazhdueshëm i serisë 2HP
 • Dana H-12 Stili i diferencuar me 7 "Braket e pasme të drumit
 • 36V Curtis Kontrollues
 • Drejtues Truck Style
 • Panic Switch
 • bri
 • Shtyjeni ulësen me rripat e ulëseve
 • Bumpers gome

Performance dhe Size

Na kontaktoni me kërkesat tuaja kështu që ne mund të ndërtojmë në specifikimet tuaja. Telefononi sot! (606) 639-2029

Shtesat fakultative apo zëvendësime

Kontaktoni me ne sot për më shumë informacion duke telefonuar (606) 639-2029.

 

INDUSTRIES PËRDORUR OSE mund të përdoren

Aeroportet
fabrika
 
Depot
 
Kompanitë e ndërtimit
 
Industries minierave
Salt Minierave
 
Minierat e qymyrit
 
molibden Minierave
 
zink Minierave
potasë Minierave
 
Gold Minierave
 
Rock Minierave
 
Spitalet
Kurse Golf
 
kolegje
 
Komunat
 
Amusement Parks
Quarries

Johnson Industries ofron një gamë të automjeteve dhe pajisjeve të projektuara dhe të ndërtuara me porosi për të plotësuar nevojat e shumë industrive të ndryshme. Nga makinat e detyrës industriale, në sistemet e marrjes së mostrave, Johnson Industries është autoriteti për pajisjet industriale dhe automjetet. Johnson Industries filloi të shërbejë në industrinë e minierave të qymyrit dhe tani shërben komunës, komunës, komunikimit, aeroportit, fabrikës, industrisë, ndërtimit, dhe rekreative industri.

KONTAKT US

 • Zyra:

  101 Pine Fork, Pikeville, KY 41501

 • Numri i telefonit:

  (606) 639 2029-

 • Email:

  sales@johnsonindustriesinc.com

PUNËS ORARI

E hënë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E martë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E mërkurë 9: 00 jam - 5: 00 pm
E enjte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E premte 9: 00 jam - 5: 00 pm
E shtunë 9: 00 jam - 2: 00 pm
E diel Mbyllur